12 X GREAT COFFEE IN THE HAGUE

These days there are coming more and more fun and especially good coffee shops to The Hague, but also some “older” coffee shops are more than worth a visit! So if you are in The Hague stop by and drink a lot of good coffee!

Leuke en vooral ook goede koffiezaken schieten als paddestoelen uit de grond in Den Haag, maar ook de wat “oudere” koffietentjes zijn meer dan een bezoekje waard! Wij hebben de beste van Den Haag voor je  op een rijtje gezet. Staat jouw favoriet er tussen?

PISTACHE CAFE

Onze favoriete hotspot in Den Haag! Locatie goed, interieur goed, koffie goed, eten goed = alles goed. Bij dit knusse healthy zaakje kun je heerlijk koffie drinken en super goed lunchen. Dus als je er dan toch bent voor een koffietje pak dan gelijk even een lunch mee. En weet je wat helemaal fijn is? Ze hebben hier all day breakfast! Check onze eerder geschreven review over Pistache Cafe hier.

Pistache Cafe / Prinsenstraat 134 / Den Haag

ANNE&MAX

Alles bij Anne & Max is on the go, maar je kunt hier ook prima aan een van de hoge krukken met zicht op de straat een koffietje drinken. Verder hebben ze ook heerlijke broodjes, soepen en sappen. In de zomer kun je op één van de bankjes ongegeneerd mensen kijken.

Anne & Max / Korte Poten 63 / Den Haag

FOODZIE

Leuke lunchroom vlakbij het centraal station waar je eigenlijk veel te weinig over hoort. Foodzie is sinds vorig jaar open en echt een aanwinst voor de Herengracht. Hier drink je de lekkerste koffie uit longdrink glazen, yes! en eet je je buikje rond want de broodjes zijn hier huge! De smoothies zijn hier trouwens ook een aanrader. De zaak is ruim opgezet zodat je lekker ongestoord met je tafelgenoot kan kletsen zonder dat je buurman alles kan horen.

Foodzie / Herengracht 12A / Den Haag

CAFE ALMONDO

Deze populaire Italiaanse espressobar zit vlakbij Foodzie an Anne & Max. Almondo staat bekend om de goede Italiaanse koffie en de heerlijke panini’s. Als je hier een koffietje drinkt waan je je even in Italië.

Cafe Almondo / Korte Poten 46 / Den Haag

CLUB VERS

Club Vers is net als Pistache één van onze favoriete hotspots in Den Haag. Niet in het centrum, maar aan het Stationsplein vlakbij Holland Spoor. Club Vers is een healthy hotspot waar je de lekkerste dingen kunt eten. Denk aan smoothies, healthy pancakes, avocado toast, de lekkerste sapjes, lekkers van SUE én ook de allerlekkerste koffie! Je kunt hier trouwens ook heel goed rustig werken in één van de vele knusse hoekjes. Meer info? Check hier onze uitgebreide review over Club Vers.

Club Vers / Stationsweg 136A / Den Haag

CAPRIOLE CAFE

Capriole Cafe is een redelijk nieuwe hotspot in Den Haag. Gelegen op bedrijventerrein de Binckhorst is het misschien niet de gezelligste locatie die je je kunt voorstellen, maar Capriole Cafe is een aanwinst voor de stad achter de duinen. In een strak vormgegeven pand met dito inrichting en terras aan het water is het hier goed toeven. En zeker niet in de laatste plaats omdat Capriole Cafe vorig jaar de prijs voor beste koffieconcept heeft gewonnen!

Capriole Cafe / Fokkerkade 18 / Den Haag

bijCLARENCE

Een begrip in het Haagse Zeeheldenkwartier. BijClarence is dé plek waar je terecht kunt voor een goede kop koffie, een no-nonsense broodje, soep uit eigen keuken en overhéérlijk homemade gebak…en dat proef je! Ook een fijne werkplek, aanrader!

bijClarence / Piet Heinstraat 60 A / Den Haag

HOP & STORK

Het meest fancy koffiezaakje uit ons rijtje. Hier ga je naartoe als je in de watten gelegd wil worden. Bij Hop & Stork draait alles om ruiken, zien en proeven. Ze branden hier hun eigen koffie en chocola wordt gemaakt in hun chocolade atelier. Bij Hop & Stork geloven ze in de kracht van koffie en chocola…wij geloven daar ook in!

Hop en Stork / Passage 82 / Den Haag

BARISTA CAFE

Wij zijn gek op de Frederikstraat in Den Haag. Een straat met te leuke kleine winkeltjes en cafeetjes. Zo ook Barista Cafe. Hier lijkt het net alsof je in een huiskamer zit met een super lekker bakkie. De sandwiches zijn hier trouwens ook goddelijk. In de zomer kun je hier lekker buiten zitten, topplekje!

Barista Cafe / Frederikstraat 66 / Den Haag

COFFEE COMPANY

Coffee Company vindt je zo ongeveer op elke hoek van de straat, maar hij hoort in ons lijstje thuis want de koffie is gewoon echt goed. Mocht je haast hebben dan kun je hier ook een coffee to go meenemen.

Coffee Company / Korte Poten 21 / Den Haag

HOMETOWN COFFEE

Hometown Coffee & More is een espresso en slow-coffee bar gelegen aan het Buitenhof in Den Haag. Bij Hometown kun je niet alleen terecht voor koffie, maar ook voor verse smoothies en sappen, wijn, ambachtelijk bereidde lekkernijen, sandwiches en borrelplateaus. Het interieur is vintage en de fijne jazz muziek zorgen voor een relaxed sfeertje.

Hometown Coffee / Buitenhof 4 / Den Haag

MENEER CHOCOLA

Ben je in Scheveningen en heb je trek in koffie en chocola? Loop dan even naar de Keizerstraat want hier zit Meneer Chocola, op een steenworp afstand van het strand. De koffie is goddelijk en de chocolade cantuccini die je bij je bakkie krijgt ook! Hierdoor krijg je misschien wel, net als wij, nog meer trek in al die zoete lekkernijen uit de vitrine.

Meneer Chocola / Keizerstraat 124 / Den Haag

Previous post

REVIEW | THE SUKHATOI BANGKOK IN BANGKOK

Next post

10X THE BEST TAPAS IN BARCELONA

No Comment

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *