HEALTHY HOTSPOT CLUB VERS IN THE HAGUE

Vorige week ben ik een dag op pad geweest met Thessa van de Love & Lifestyle blog om de leukste hotspots van Den Haag te bezoeken en te proberen. Eén van mijn favoriete hotspots van deze dag was toch wel Club Vers op het Stationsplein vlakbij Holland Spoor. Dit plein krijgt trouwens steeds meer leuke hotspots en wordt langzaamaan omgetoverd tot een ware food boulevard, nice!

Club Vers is een healthy hotspot waar je de lekkerste dingen kunt eten. Denk aan smoothies, healthy pancakes, avocado toast, de lekkerste sapjes én lekkers van SUE! Je weet wel, de lekkerste taartjes en andere zoetigheden die suiker vrij, gluten vrij, lactose vrij, raw en vegan zijn. Dus voor degene die op de gezonde tour zijn is dit helemaal the place to be!

Club Vers heeft een fijn terras waar je heerlijk van de zon en je lunch kunt genieten. Wij kozen er voor om binnen te zitten aangezien het super warm was en ze niet bij elke tafel een parasol beschikbaar hebben. Maar binnen zitten is zeker geen straf! Wat is Club Vers gaaf ingericht! Veel zacht groen gecombineerd met hout en leuke accessoires. Het doet een klein beetje Scandinavisch aan, maar dan iets minder strak. Ik ben gek op dit soort hotspots. Waar het eten goed is, de inrichting te leuk en het personeel super vriendelijk.

Het liefst had ik de hele menukaart besteld want alles wat op de kaart stond klonk super lekker. Ik bestelde uiteindelijk een sandwich ei en avocado met daarbij een biologische passievrucht limonade van Lemonaid. Beiden super lekker! De sandwich bestaat uit grof gesneden desembrood rijk belegd met avocado, ei en kerrie yoghurt, yum yum! De limonade van Lemonaid is heerlijk fris en niet te zoet. De limonade wordt gemaakt van puur vruchtensap en bronwater, en zijn licht gezoet met rietsuiker.

En niet alleen voor de lunch kun je bij Club Vers terecht. Ook kun je hier ontbijten en hebben ze een kleine avondkaart. Denk daarbij aan bijvoorbeeld een hamburger met quinoa, rode biet, avocado, pimenton yoghurt en groenten chips of een spicy yellow thai curry met kokosmelk, groenten, rijst en koriander.

Ben je in de buurt, of niet, ga dan zeker naar deze te fijne hotspot, ik ben fan! Oh en dit najaar openen ze hun 2e vestiging op de Turfmarkt, yes!

Club Vers / Stationsplein 136a / Den Haag
www.clubvers.nl

Fotografie: Thessa van Love & Lifestyle Fotografie

Previous post

THE 8 BEST ROOFTOPBARS OF BARCELONA

Next post

THE 6 BEST AFTERNOON TEAS IN PARIS

No Comment

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *