A NEW HIGH HOTSPOT | RESTAURANT MOON IN AMSTERDAM

Met de opening van A’DAM Toren op 14 mei heeft Amsterdam er weer een nieuwe hotspot bij. Deze toren, het voormalige Shell hoofdkantoor, is gelegen aan het IJ en telt maar liefst 22 verdiepingen. Door de flinke hoogte en gekleurde verlichting zie je dit enorme gebouw al op kilometers afstand. A’DAM Toren beschikt over verschillende onderdelen, zoals twee clubs, een hotel, drie restaurants en een loft. Eén van de restaurants die dit weekend zijn deuren heeft geopend zit op de 19e verdieping en heet Moon. Niet alleen bijzonder vanwege de ambiance en het uitstekende eten.  Het restaurant draait per uur 360 graden om de keuken heen. Hierdoor heb je een wisselend uitzicht op het stijlvolle restaurant en op een panoramisch uitzicht vanaf grote hoogte op Amsterdam.

Jaimie van Heije, van gelijknamig restaurant in Ouderkerk a/d Amstel, is signature-chef. Samen met Tommy den Hartog (voorheen chef bij Johannes) stelt hij het menu samen, dat iedere twee maanden aangepast wordt. Zij zorgen samen voor een moderne kaart met licht verteerbare en gezonde gerechten waarbij creativiteit en kwaliteit voorop staan. Voor een 5-gangen diner ben je €60,- kwijt.

Gelegen in Amsterdam Noord naast EYE, is dit de ideale plek voor een after drink, filmpje of een dansje in de club die het einde van de zomer wordt geopend. Zet deze hotspot hoog op je lijstje en vergeet niet te reserveren!

Previous post

WHY EVERYONE SHOULD VISIT GORGEOUS FORMENTERA

Next post

INSIDER TIPS FOR A CITYTRIP TO LISBON

No Comment

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *