ONE HAPPY ISLAND! 7 REASONS WHY YOU SHOULD VISIT THIS ISLAND

The slogan ‘One Happy Island’ says it all. Aruba is known for its warm and friendly people. People are even one of the most common reasons why visitors return again and again to the island!

GASTVRIJ

De slogan ‘One Happy Island’ zegt het al. Aruba staat bekend om haar warme en vriendelijke bevolking. De mensen zijn zelfs één van de meest genoemde redenen waarom bezoekers telkens weer terugkeren naar het eiland! Ondanks de vele invloeden van buitenaf (zoals immigratie, toerisme en globalisering) hebben Arubanen hun bijzondere kijk op de wereld en hun ontspannen manier van leven altijd weten te behouden. Aruba heeft een hoge levensstandaard in vergelijking tot veel andere Caribische eilanden en is daarom voor de luxury traveler een top bestemming!

ALTIJD MOOI WEER

Ga je hier ooit aan wennen? Elke dag wakker worden met de zon in je gezicht, altijd heerlijk warm (lees 28-32 graden), altijd dat fijne briesje… Een vakantie op Aruba biedt eigenlijk heel weinig variatie als het over het weer gaat. Het is er simpelweg elke dag zomer, dus welke maand je ook kiest, je vakantie zal aangenaam warm zijn, want daar kom je natuurlijk voor.

TOP BESTEMMING VOOR WATERSPORTLIEFHEBBERS

Aruba is écht een eldorado voor watersportliefhebbers. Je kunt er surfen en zeilen, kajakken, wakeboarden, parasailing, diepzeevissen, snorkelen en duiken. Of maak een ‘seatrek’, waarbij je over de zeebodem loopt en oog in oog staat met een school kleurrijke vissen of wordt verrast door bijvoorbeeld een papegaaivis. Het onderwaterleven op Aruba is schilderachtig mooi.

PRACHTIGE STRANDEN

Aruba heeft één van de mooiste stranden van het Caribische gebied. De stranden zijn heel breed waardoor je nooit dicht op andere strandgangers ligt en bovendien zijn alle stranden en baaien gratis toegankelijk voor iedereen. De westkust heeft een bruisend strandleven, terwijl je aan de Bovenwindse kust kunt genieten van eeuwige rust.

SCHOON EN VEILIG

Het eiland is schoon, overzichtelijk, heeft een goede infrastructuur en ligt buiten de orkaanzone. Ook het water is van uitstekende kwaliteit en kan je gerust uit de kraan drinken. Wist je ook dat Aruba één van de hoogste percentages terugkerende bezoekers in het Caribische gebied heeft?

HOGE KWALITEIT ACCOMMODATIES

Het serviceniveau van accommodaties op het eiland is van uitermate hoge kwaliteit. Doordat Aruba een populaire Amerikaanse bestemming is, heeft het eiland dat serviceniveau overgenomen. Op Aruba is er volop keus: van een groot luxe resort, met trendy ingerichte kamers tot een boetiekhotel aan een rustig gelegen strand. Het maakt niet uit waar je verblijft, alle accommodaties zijn gelegen op adembenemende locaties. Voor luxe hotels en resorts kijk dan gauw hier!

RUST EN PRIVACY

Op het strand en op straat geniet je van je rust en van je privacy. De stranden zijn breed en dunbevolkt vergeleken met andere Europese bestemmingen. Op Palm Beach, het drukste strand van Aruba worden er veel watersportactiviteiten aangeboden, maar over het algemeen worden er geen producten aangesmeerd of verkocht, waardoor je niet lastig wordt gevallen. Ideaal!

Wij zeggen; what are you waiting for, grab your bags and get on a plane! leadimage

Previous post

THE HOTSPOTS OF MAASTRICHT

Next post

THE 5 BEST HOTELS OF FLORENCE

No Comment

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *