HEALTHY HOTSPOT PLUK IN AMSTERDAM

Tussen de Leidsestraat en de Raadhuisstraat bevindt zich het gebied “De 9 Straatjes”, genoemd naar de negen dwarsstraatjes die de hoofdgrachten verbinden. De leuke kleine winkeltjes, de vele restaurantjes en de relaxte sfeer maken het tot één van mijn favoriete plekken in Amsterdam. En in één van de straatjes bevindt zich één van mijn favoriete lunchspots genaamd Pluk Amsterdam.

Zodra je Pluk binnenstapt valt gelijk het vrolijke, frisse interieur op. Overal staan planten, bloemen en manden met vers fruit. Op de toonbank staat een groot plateau met de lekkerste taarten en muffins. Wat ook erg fijn is aan deze hotspot is dat alles wat je ziet ook te koop is. Van gekleurd serviezen en vaasjes tot kookboeken en snijplanken. Ook ideaal als je naar een leuk cadeautje op zoek bent!

Bij Pluk draait het allemaal om healthy food. Gezonde broodjes, juices en salades. Het is een zelfservice concept waarbij je je bestelling bij de toonbank door kunt geven en deze boven op kunt smikkelen. Overigens kun je je bestelling ook meenemen want Pluk is tegelijkertijd een take-away. Super handig als je even iets minder tijd hebt.

Pluk is de ideale plek om te starten als je lekker gaat shoppen in de Jordaan of om halverwege lekker neer te ploffen in het patio tuintje voor een goede lunch. Want bij mooi weer kun je bij Pluk ook nog buiten zitten, heerlijk toch? Aanrader!

Pluk Amsterdam/Reestraat 19/1016 DM Amsterdam
www.plukamsterdam.nl

Previous post

THIS IS FUN! THE NEW FLIGHT SAFETY VIDEO OF KLM

Next post

REVIEW | GRAND HOTEL CENTRAL IN BARCELONA

2 Comments

  1. Maaike
    23/10/2015 at 11:26 am — Beantwoorden

    Klinkt helemaal leuk! Als we in Amsterdam zijn zullen we hier zeker een bezoekje brengen.

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *