SPRING IS BACK! ENJOY MAASTRICHT AT ONE OF THE MANY TERRACES

Maastricht heeft eigenlijk geen introductie nodig. Wat is dit toch een fijne stad! De stad is sfeervol, gezellig en Bourgondisch. Wist je dat Maastricht de grootste ‘cafédichtheid’ van Nederland heeft? Niet zo vreemd want op elke hoek van de straat zit er wel één! Hieronder de leukste!

Café Zuid
Café Zuid is een theatercafé aan de Maas. En juist die ligging aan het water maakt het terras mateloos populair. Je kunt plaatsnemen aan een tafeltje of lekker onderuitzakken in een strandstoel direct aan het water.
Cafe Zuid, Plein 1992 no. 15, Maastricht

Café Sjiek
In hartje Maastricht zit je heel idyllisch onder prachtige bomen, hoewel het terras ook fijne plekjes in de zon heeft. Heeft het chique ‘van het zuiden’ gevoel. Overigens is het Cafe niet zo chique als de naam doet vermoeden. Dit is een hele fijne relaxte plek!
Cafe Sjiek, Sint Pieterstraat 13, Maastricht

Servaas’ Café (Cöversplein)
Vanaf het terras van eetcafé Servaas’ Café heb je een fraai uitzicht op de Maas en de Sint-Servaasbrug. Behalve van het uitzicht, kun je op het terras genieten van lekker eten en een goed glas wijn of een biertje.
Servaas’ Cafe, Cörversplein 10, Maastricht

Café Falstaff
Een typische bruine kroeg, ligt aan het gezellige Sint Amorsplein en staat bekend om zijn uitgebreide bierkaart. Behalve een gevelterras heeft dit café ook terras op het Amorsplein zelf.
Café Falstaff, Sint Amorsplein 6, Maastricht

Café Local
We kunnen de Markt natuurlijk niet vergeten in ons lijstje van fijnste terrassen in Maastricht. Cafe Local is een klein cafe op een hoek gelegen en staat bekend om zijn goede eten met veel lokale producten en fijne terras! Hier is het heerlijk mensen kijken!
Cafe Local, Markt 38, Maastricht

Basilica
Ook het Vrijthof mogen we uiteraard niet overslaan in ons lijstje! Met een goed glas wijn en wat hapjes is het ook hier héérlijk mensen kijken.
Basilica, Vrijthof 15a, Maastricht

Il y a
Voortreffelijk eten en door de entourage lijkt het net of je in Frankrijk bent. Het terras is niet heel groot, maar wel erg knus.
Il y a, Koestraat 7, Maastricht

Cafe Lure
Op het terras van café Lure is het goed toeven. Weg van de drukte van het Vrijthof, en toch op slechts op een paar honderd meter hier vandaan, ligt dit café aan een charmant en rustig pleintje waar een echte ‘franse sfeer’ heerst.
Cafe Lure, Grote Looiersstraat 7, Maastricht

Previous post

THE COOLEST TERRACES OF ROTTERDAM

Next post

WIN A STAY AT THE SUPER DE LUXE BREIDENBACHER HOF IN DUSSELDORF

No Comment

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *