TESTED | THE LOBBY FIZEAUSTRAAT – AMSTERDAM

The Lobby? There was already a lobby at the Nesplein? True, but since a few months they opened a second location on the Fizeaustraat in Amsterdam East. This former psychiatric hospital has been transformed into a four-star hotel called Hotel V.

The Lobby? Er zat toch al een Lobby aan het Nesplein? Dat klopt, maar sinds een aantal maanden is er een tweede locatie geopend aan de Fizeaustraat in Amsterdam Oost. Dit voormalig psychiatrisch ziekenhuis is omgetoverd tot een 4-sterren hotel genaamd Hotel V. Naast negentig hotelkamers beschikt dit hotel ook over een groot restaurant met terras. De omgeving van het hotel is niet zo bijzonder, een standaard woonwijk, maar het gebouw en het interieur des te meer! Bij binnenkomst proef je direct al de 70’s vibe. Veel mosterdkleuren, mossig groen, hout, gouden elementen, knusse zithoeken en planten. Wij als interieurliefhebbers worden nu al enthousiast en dan hebben nog niet eens iets gegeten…maar daar kwamen we natuurlijk wel voor. We kunnen nu alvast verklappen dat je hier heen moet, alle gerechten waren fantastisch!

Maar wat kun je hier dan zoal eten? Ze hebben natuurlijk de klassiekers van Nesplein ook op de kaart gezet. Eggs benedict, wentelteefjes en flammenkuchen ontbreken niet. Dat kan ook bijna niet anders want waar zijn de eggs benedict beter dan bij The Lobby Nesplein? Behalve deze klassiekers staat er natuurlijk nog veel meer op de kaart. Wat dacht je van een runderlende rendang met bimi en koolrabi of ravioli duxelles met een eidooier, spruitentapenade, kruidnagelkaas  en een saus van hazelnoten? En dan als toetje bijvoorbeeld een overheerlijke crème brûlée met het bekende krokante laagje of een kokos panna cotta met een passievruchtbouillon, jammie! Allemaal even lekker. Voor het diner kun je kiezen uit een 3-4 of 5 gangen keuzemenu. Voor de lunch kun je ook kiezen voor een menu, maar mocht je a la carte willen bestellen dan kan dit ook.

Gelegen op 20 minuten van het centrum en op loopafstand van het Amstel station. Ideaal voor een gezellige lunch met vriendinnen of een avondje heerlijk dineren met je hubby!

Hotel V Fizeaustraat / Fizeaustraat 2 / Amsterdam
www.thelobbyfizeaustraat.nl

Previous post

THE BEST SKI VILLAGES FOR THE BEST WINTER FEELING

Next post

THE MOST SPECTACULAR CLIFF HOTELS OF THE WORLD

No Comment

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *