Home»EUROPE»THE 6 BEST AFTERNOON TEAS IN PARIS

THE 6 BEST AFTERNOON TEAS IN PARIS

Afternoon tea in Paris is the perfect pause from sight seeing in the city of lights. What better way to give your weary feet a little break than by sipping tea in some of the prettiest surroundings imaginable. From high-end hotels to classic tea emporiums, here is our guide to the best afternoon teas in Paris.

Na een dag slenteren en sightseeing door Parijs is er geen betere manier om je vermoeide benen een kleine pauze te geven en te  genieten van een heerlijke afternoon tea in de mooie lichtstad. Van luxe hotels tot ware klassieke thee imperiums. Wij hebben de beste voor je opgezocht.

Nina’s
Deze mooie roze theesalon is het toppunt van vrouwelijkheid. Het interieur is veel (hoe kan het ook anders) roze, wit en goud met mooie kroonluchters en fauteuils. Hier kun je kiezen uit een brede selectie van thee, maar waar Nina’s bekend om staat is de Marie-Antoinette thee gemaakt van appels en rozen geplukt uit de tuin King’s Kitchen in Versailles. Heerlijk met een stuk appeltaart.
Nina’s / 29 Rue Danielle Casanova / Parijsninas

Ladurée
Wie kent deze zaak niet. In Parijs zit op elke hoek van de straat wel een Ladruee. Deze populariteit is niet voor niets. Alleen al voor het pastel interieur smelten we. De afternoon tea is hier uitstekend met een ruime keus aan heerlijke zoetigheden. Wat altijd leuk is aan LAduree zijn de mooie verpakte dozen met bijvoorbeeld macarons. Leuk aandenken voor thuis…hhhmmm!
Laduree / Av. des Champs-Élysées / Parijsla-duree

Hotel Le Meurice
De high tea in dit hotel is net zo goed als elke afternoon tea die je in Londen kunt vinden, niet overdreven. Hier kun je dus genieten van een typisch Briste high tea. Finger sandwiches, scones met jam en clotted cream en een hele fijn selectie van kleurrijke petit fours. Absoluut één van onze favorieten.
Le Meurice / 226 Rue de Rivoli /  Parijsle-meurice-paris-le-dali-restaurant-guillaume-de-laubier

Hôtel Plaza Athénée
Alleen al voor dit hotel, inclusief schitterende tuin waar je (jawel!) kunt genieten van een afternoon tea, moet je hierheen. In dit prachtige hotel bestaat de high tea alleen maar uit zoet. Een etagere bestaande uit drie lagen met allerlei zoete en  suikerrijke zoetigheden, yummie!
Hotel Plaza Athénée / 25 Avenue Montaigne / Parijs

Hotel Bristol
Een afternoon tea in het chique Hotel Bristol bestaat uit veel Franse creaties van patissier van het jaar en miniatuur club sandwiches. Alles is zeer verfijnd. Je kunt thee drinken in de thee lounge van het hotel, maar een goed alternatief is de tuin van het hotel, wow!
Hotel Bristol / 112 Rue du Faubourg Saint-Honoré / Frankrijk
bristol

Hotel Costes
Hotel Costes is bij Parijzenaars veelal bekend als de leverancier van de mooiste rozen in Parijs. Maar achter de beroemde bloemist zit een befaamd restaurant, bar en binnenplaats. Bijna altijd vol, met chique Parijzenaars, is dit de place to be om zien en gezien te worden. Ook dit hotel heeft een mooie binnentuin wat een beetje doet denken aan een Italiaanse piazza.
Hotel Costes / 239-241 Rue Saint Honoré / Frankrijkco

Previous post

HEALTHY HOTSPOT CLUB VERS IN THE HAGUE

Next post

REVIEW | GRAND HOTEL & RESORT OP MYKONOS

No Comment

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *