THE BEST ALL INCLUSIVE RESORT OF 2015

Ieder jaar worden de Travellers’ Choice Awards uitgereikt waaronder ook die voor beste all inclusive resort. Of je hebt er helemaal niks mee of je vindt het fantastisch. De hele dag eten, drinken en luieren is voor sommige onder ons een no go, maar anderen moeten juist niet denken aan cultuur snuiven, bezienswaardigheden bekijken of sportief bezig zijn. Maar goed, we hebben dus een winnaar en ik moet zeggen dat ik ook niet zo’n luier vakantietype ben, na twee dagen op een ligbedje heb ik die blauwe zee en dat witte zand echt wel gezien, maar er is bij dit resort meer dan genoeg te doen. Hier zou ik het misschien toch wel een weekje uithouden op een ligbedje.

De winnaar is namelijk een pareltje in de Indische Oceaan. Kurumba Maldives is zoals je een droombestemming omschrijft. Hagelwitte stranden, helblauwe zee, palmbomen en niet toeristisch. Het resort ligt in North Male Atol op een van de eilandjes van de Malediven. Kurumba won de award van de reiswebsite in de categorie all-inresorts, op basis van reviews van reizigers wereldwijd.

Voor de actievere mens is er ook genoeg te doen want je kunt deelnemen aan yoga-of tai chi lessen, je kunt gaan snorkelen of je kunt bijvoorbeeld relaxen in de spa. Tevens is er een fitnessruimte en er zijn acht restaurants en drie bars. Verder kun je cocktail-masterclasses volgen en op dolfijnsafari gaan, hoe cool is dat!? Er is dus meer dan genoeg te doen op dit droomeiland.

De prijzen van de kamers beginnen ongeveer bij € 500,- per nacht, maar dan beschik je wel over een super deluxe kamer van ongeveer 50 m2 met een geweldig uitzicht op de oceaan. Blijft het nou alleen bij kijken droom dan lekker even weg bij één van de vele mooie plaatjes van dit resort…

Unknownzzzz
Unknownsss
sss
ggg
z
w
f
ttt
Previous post

COOL HOTEL RESTAURANTS IN AMSTERDAM

Next post

GREAT BREAKFAST SPOTS IN LONDON

No Comment

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *