THE BEST HOTSPOTS ON TROPICAL ISLAND CURACAO

Always nice weather, bright blue water, white beaches and lots of nice hotspots. With the cold weather in the Netherlands we should all go to this beautiful island with sun, sea, beaches, doing nothing, eating, shopping and visiting fun hotspots.

Altijd mooi weer, helblauwe zee, witte stranden en veel leuke plekjes. Met het koude zomerweer in Nederland verlang ik nog meer naar zon, zee, strand, niks doen, eten, shoppen en leuke hotspots bezoeken. Alvast even wegdromen dan maar…dit zijn de niet te missen hotspots.

Karakter
Een chique strandtent in de woonwijk Coral Estate. Hier scoor je in je bikini een lekkere salade of frisse smoothie.

Papagayo Beach Club
Vanuit de infinity pool van Papagayo is het alsof je zo de eindeloze zee in tuimelt. Met comfy ligbedden en goed restaurant is dit dé plek voor een dagje zonnebaden.

Wet & Wild Beach Club
Oké, het klinkt misschien een beetje fout – en dat is het ook – maar dit is een goede plek om dansend de zon onder te zien gaan. De gezelligheid begint op vrijdag om 18.00 uur met happy hour en BBQ-hapjes, op zaterdag is er feest en zondagavond gaat het los.

Miles Jazz Café
Voor een relaxte en gezellige avond ga je naar het Miles Jazz Café. Hier worden nog ouderwets lp’s gedraaid én er staat een goedgevulde spelletjeskast.

Sea Side Terrace
Bij het vrolijk beschilderde en simpele containerrestaurantje Sea Side Terrace eet je de vis die ’s ochtends nog gewoon voorbij kwam zwemmen. Het terras ligt pal aan zee, bij een romantisch zandstrandje.

Bar 27
In Pietermaai, het leukste wijkje van Curaçao. Bar 27 is een van m’n favo stekkies, maar hier vind je ook talloze leuke restaurants en plekken waar je kunt dansen.

Hofi Cas Cora
Voor ontbijt en lunch in het weekend of een hapje en een drankje op vrijdagavond.

Restaurant Fishalicious
Het leukste visrestaurant van Curaçao, met kraakverse kreeft en oesters. Onweerstaanbaar lekker.

Golden Seahorse
In dit lokale restaurant proef je de echte sfeer van Curaçao: supersimpel, maar zo knus. De eilandvibe is hier als nergens anders.

Solfood
Je kiest pizza of vis en krijgt er gratis een waanzinnig uitzicht bij. Het restaurant is alleen in het weekend van 12 tot 21.00 uur geopend. O, en vergeet niet de brownie te bestellen.

Baoase Luxury Resort
Een romantische cocon van blote-voeten-luxe en privacy. Dit is een must-sleep. Absoluut mijn favoriet om te overnachten.

Previous post

TOPLIST! THE BEST RESTAURANTS IN THE WORLD

Next post

TOP 5 AIRBNB IN ROME

No Comment

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *