Home»EUROPE»TOP 5 AIRBNB IN ROME

TOP 5 AIRBNB IN ROME

Je gedragen als een echte local is soms (lees: vaak) wel erg lekker op vakantie, helemaal in een grote stad. Je eigen ritme bepalen, zelf boodschappen doen op de markt, zelf lekker koken, geen rijen voor het ontbijtbuffet en last but not least; ruimte! Geen kamertje van 20m2, nee een appartement van minstens 70m2. Ik ben gek op het zoeken naar leuke authentieke appartementen en villa’s. Zo beleef je de stad of plaats nog veel meer dan in een groot hotel (wat soms ook wel erg lekker is hoor), maar de voorkeur gaat toch uit naar een appartementje of villa. En dan moet het natuurlijk wel een beetje luxe zijn, het oog wil ook wat. Iedere donderdag een top 5 van een fijne Airbnb, Homeaway of Luxury Retreat. Vandaag de leukste, mooiste, tofste Airbnb’s in Rome…ik zeg boeken en gaan!

1. Luxe loft Trastevere / max. 7 personen
Dit huis is een lust voor het oog. Hier wil je niet meer weg! Dit huis biedt 3 slaapkamers en 3 badkamers verdeeld over 2 verdiepingen en een super gave woonkamer die oogt als een loft. En ook de locatie is top, in de wijk Trastevere. Hier bruist het ’s avonds door de vele gezellige restaurantjes, bars en terrassen.

2. Roma Centro – max. 4 personen
Alleen al voor het fantastische terras met dito uitzicht moet je hier naartoe. In de avond dineren terwijl de zon onder gaat moet hier een feestje zijn. En dan heb ik het nog niet eens gehad over het ruime en mooie appartement en de fantastische ligging midden in het centrum van Rome. I’m in!

3. Vatican Luxury Appartement – max. 13 personen
Een appartement op een paar stappen van het Vaticaan, voor 13 personen en net gerenoveerd. Do we need to say more? Dit huis is omgetoverd tot 3 appartementen. Ga je met meerdere families of stellen? Ideaal, heb je ook nog een beetje privacy.

4. Historical Loft – max. 5 personen
Een paar honderd meter van de Spaanse Trappen ligt dit fraaie appartement. Smaakvol ingericht, super ruim en met een heerlijk balkon in de zon. Zie je jezelf hier al zitten vroeg in de ochtend met een espresso en een lekker tijdschriftje?

5. La Reve – max. 10 personen
En dan last but to least de meest extravagante van de 5. Heb je geld te veel dan moet je zeker dit appartement boeken. In dit heerlijke over the top appartement kijk je je ogen uit. En dat allemaal een paar passen verwijderd van de Spaanse Trappen, yes!

Voor nog meer heerlijke appartementen, huizen of villa’s in Rome check www.airbnb.nl

Previous post

THE BEST HOTSPOTS ON TROPICAL ISLAND CURACAO

Next post

WE ABSOLUTELY LOVE PISTACHE CAFE IN THE HAGUE

No Comment

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *