WE ABSOLUTELY LOVE PISTACHE CAFE IN THE HAGUE

In Den Haag schieten de hotspots als paddestoelen uit de grond. Dat werd ook tijd want vergeleken met Amsterdam en Rotterdam liep Den Haag zwaar achter op schema. Maar mijn stad is aardig op weg, dus ik mag zeker niet klagen. Zeker niet nu er sinds gister een nieuwe favoriete hotspot hoog op mijn lijstje is binnengekomen en wel Pistache Cafe in Den Haag.

Het begint eigenlijk buiten al. Pistache beschikt over een terras bijna grenzend aan de Paleistuinen met uitzicht op het winkelend publiek en dat allemaal op te zoete mintgroene stoeltjes. Binnen is de inrichting al net zo zoet. Ook hier is het mintgroen (tja de naam zegt het al) doorgevoerd. In combinatie met verse bloemen, tropische prints, marmer, gouden details en veel gekleurde kussens lijkt het alsof je zo een  een Pinterest board of Instagram account inloopt. Zelfs de factuur wordt gepresenteerd in een gouden ananas. It’s all about the details moet de eigenaresse gedacht hebben. Maar genoeg over de buiten-en binnenkant…wat eet je bij Pistache? En is het lekker?

Bij Pistache kun je terecht voor een heerlijk ontbijtje, lekkere lunch of een stuk taart. Wat dacht je bijvoorbeeld van boekweitpannenkoekjes met vers fruit en cashewroom, wentelteefjes met pistachenootjes of een acai bowl? En dan te bedenken dat je deze ontbijtjes all day breakfasts zijn, yes! Ga je voor een lunch dan kun je ook je lol op. Wat dacht je van een royal club sandwich met groentechips, panini’s met geitenkaas, rucola, peer en walnoten of een salade met aardbeien en boekenkool? Heb je na de lunch nou nog trek dan zou ik voor de overheerlijke pistache cheescake gaan…huisgemaakt. Ben je een keer in Den Haag ga dan hier zeker langs, erg fijne plek!

Pistache Café/Prinsenstraat 134/Den Haag
www.pistachecafe.nl

IMG_8905

Previous post

TOP 5 AIRBNB IN ROME

Next post

WHERE TO EAT IN ANTWERP? HERE ARE OUR FAVORITES

No Comment

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *